Search
Close this search box.

Thethi: Fshati malor më i bukur në Shqipëri

Zbuloni Thethin e bukur, një fshat tradicional që ndodhet thellë në zemër të Alpeve Shqiptare. I ndodhur në fund të një rruge malore gjarpëruese, Thethi është shtëpia e vetëm disa shtëpive të rrethuara nga majat e maleve të acaruara dhe livadhe plot me lule të egra. Shikoni shpalosjen e jetës së ngadaltë të fshatit, endeni… Vazhdoni me leximin e Thethi: Fshati malor më i bukur në Shqipëri

Garda Kombëtare e New Jersey me Bandën Shqiptare shënojnë 78-vjetorin e Çlirimit të Tiranës

Sot është shënuar 78-vjetori i Çlirimit të Tiranës. Për këtë ditë është shënuar një ngjarje e rëndësishme për komunitetin shqiptaro-amerikan. Banda e Forcave të Armatosura Shqiptare performoi së bashku me bandën e 63-të Muzikore e Gardës Kombëtare të New Xhersit. Këtë e ka bërë të ditur Ambasada Amerikane në Shqipëri, përmes një postimi në Facebook.… Vazhdoni me leximin e Garda Kombëtare e New Jersey me Bandën Shqiptare shënojnë 78-vjetorin e Çlirimit të Tiranës