Search
Close this search box.

Sabria Celaj: Zotërimi i së Bukurës me Elegancën Shqiptaro-Amerikane në Nju Jork

Shpërndaje

Në zemrën e Nju Jorkut, Sabria Celaj qëndron si një dritë frymëzimi dhe talenti në industrinë e bukurisë. Si një vendase e New York-ut me rrënjë Shqiptaro-Amerikane, udhëtimi i saj nga Brooklyn në bërjen e saj si një artiste e famshme e vetullave është një rrëfim pasioni, qëndrueshmërie dhe krenarie kulturore.

Celaj, e rritur në një familje që imigroi nga Mali i Zi, i atribuon trashëgimisë së saj Shqiptare për formësimin e ndjesisë së saj estetike në moshën e hershme. “Thjesht isha e fascinuar me formësimin e vetullave; ndërsa vajzat e tjera luajnë me kukullat Barbie, unë luaja me penseta,” ajo kujton. Qasja e saj ndaj bukurisë, e influencuar nga grimimi minimalistik i nënës së saj dhe fokusimi në bukurinë natyrore, veçanërisht vetullat e mirë-kujdesura, vendosi bazat për karrierën e saj.

Kalimi i saj nga një nënë që rrinte në shtëpi në një artiste të famshme të vetullave në NYC u shënuan nga besimi dhe vendosmëria. Duke u zhvendosur në Westchester për mirëqenien e familjes së saj, Celaj gjeti kohë për të ndjekur pasionin e saj. “Fillova të marr përgjigje shumë pozitive dhe një kërkesë të lartë për takime,” ajo reflekton mbi fillimin e saj në një salon flokësh në Westchester. Kjo përgjigje e madhe e shtyu atë të ndjekë ëndrrën e saj në NYC.

IMG 1283 1

Suksesi i Celaj nuk qëndron vetëm në aftësinë e saj, por edhe në përvojën që ajo ofron. Ajo krijon një ambient luksoz dhe relaksues ku klientët ndjehen me besim dhe rehati. “Si një Shqiptaro-Amerikane, kam dashur gjithmonë të pres njerëzit në shtëpinë time” shpjegon Celaj, një ndjenjë që zgjerohet edhe në hapësirën e saj profesionale.

Trashëgimia e saj Shqiptaro-Amerikane ndikon ndjeshëm në etikën e saj të punës dhe qasjen ndaj bukurisë. “Shqiptaro-Amerikanët kanë një etikë pune të shkëlqyer,” ajo thotë, duke i atribuar profesionalizmin dhe mendjen e hapur e saj edukimit kulturor. Në industrinë konkurruese të bukurisë, Celaj fokusohet në biznesin e saj, duke lejuar që puna e saj të flasë vetë për vete.

Këshilla e Celaj për ata që synojnë të rishpikin karrierat e tyre, veçanërisht gratë, është e rrënjosur në autenticitet dhe qëndrueshmëri. “Rri besnik ndaj vetes dhe qendro autentik” ajo këshillon, suksesi i saj një dëshmi e integritetit dhe përkushtimit të saj. “Jini të pandalshëm,” ajo inkurajon, duke përjetësuar këtë mantrë në udhëtimin e saj.

Historia e Celaj jehon me komunitetin Shqiptaro-Amerikan, duke simbolizuar punën e vështirë, krenarinë kulturore dhe ndjekjen e pandalshme të ëndrrave. Udhëtimi i saj nga rrugët e Brooklynit në sallonet elitare të bukurisë në New York City është një kujtesë e fuqishme e rëndësisë së qëndrimit besnik ndaj rrënjëve të njërit gjatë arritjes së majave të reja.


Për më shumë histori frymëzuese dhe lajme të fundit mbi komunitetin Shqiptaro-Amerikan, vizitoni faqen tonë në Atlantiku.com dhe na ndiqni në Instagram në @Atlantiku.Media.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Shpërndaje

Numri i lexuesve

Shpërndaje

Support this article

Atlantiku

Author

Read article in English
Related News

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In dapibus mi in augue auctor venenatis.

Të ngjashme