Aida Birinxhiku dhe Adnan Dibrani, pjesë e Parlamentit të Suedisë

Shpërndaje

Tashmë janë bërë të ditur rezultatet e zgjedhjeve parlamentare në Suedi të mbajtura më 11 shtator të këtij viti.

Në mesin e deputetëve të zgjedhur të parlamentit suedez janë edhe dy shqiptarët, Aida Birinxhiku dhe Adnan Dibrani.

Birinxhiku hyn në mandatin e parë të saj në Parlamentin e Suedisë, teksa për Adnan Dibranin ky është mandati i tij i tretë në këtë parlament.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Shpërndaje

Numri i lexuesve

Shpërndaje

Support this article

Read article in English
Related News

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In dapibus mi in augue auctor venenatis.

Të ngjashme