Departamenti i Policisë Garland nderon Avdi Krasniqin dhe Sali’s Pizza & Pasta

Shpërndaje

Garland, TX – Departamenti i Policisë Garland së fundmi shprehu mirënjohjen e tyre për Avdi Krasniqin, pronarin e Sali’s Pizza & Pasta në Belt Line Road, North Garland. Pica lokale është kthyer në një vend të preferuar për policët, jo vetëm për ushqimin e shijshëm por edhe për mbështetjen e palëkundur që Krasniqi i ka treguar komunitetit të rendit ndër vite.

Departamenti i Policisë Garland përgëzoi Avdi Krasniqin për kontributin dhe përkushtimin e tij të jashtëzakonshëm ndaj komunitetit shqiptaro-amerikan në Teksas. Përgjatë viteve, Krasniqi ka mbështetur aktivisht bashkëqytetarët e tij shqiptarë, duke ofruar mundësi punësimi dhe duke kontribuar në përpjekje të ndryshme bamirëse, përfshirë konfliktin e Kosovës.

Gjesti i Departamentit të Policisë Garland shërben si një shembull i ngrohtë i unitetit të komunitetit dhe respektit të ndërsjellë. Oficerët që tregojnë mbështetjen e tyre për një pronar biznesi lokal që i ka mbështetur me gjithë zemër, nxjerr në pah thelbin e një komuniteti harmonik.

Sali’s Pizza & Pasta jo vetëm që është bërë një e preferuar e kuzhinës për oficerët e zbatimit të ligjit, por edhe një simbol solidariteti dhe vlerësimi për angazhimin e Avdi Krasniqit për të nxitur një komunitet të ngushtë. Mbështetja e ndërsjellë midis Departamentit të Policisë Garland dhe Sali’s Pizza & Pasta demonstron fuqinë e bashkëpunimit dhe mirëkuptimit brenda një komuniteti të larmishëm.

Si komuniteti shqiptaro-amerikan ashtu edhe Departamenti i Policisë Garland shprehin mirënjohjen e tyre për Avdi Krasniqin për përkushtimin dhe vetëmohimin e tij të jashtëzakonshëm. Njohja nga policia lokale dhe qyteti i Garland për shërbimin e tij 40 vjeçar e forcon më tej pozitën e tij të vlerësuar brenda komunitetit.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Shpërndaje

Numri i lexuesve

Shpërndaje

Support this article

Atlantiku

Author

Read article in English
Related News

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In dapibus mi in augue auctor venenatis.

Të ngjashme