Search
Close this search box.

Artisti shqiptaro-amerikan Adem Dalipi vesh shallin e flamurit shqiptar në ceremoninë e diplomimit

Adem Dalipi, një artist shqiptaro-amerikan, është diplomuar së fundmi në Illinois Verior, duke shënuar një moment historik të rëndësishëm në rrugëtimin e tij akademik. I lindur dhe i rritur në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Dalipi ka qenë gjithmonë krenar për trashëgiminë e tij shqiptare. Gjatë ceremonisë së diplomimit, ai bëri një deklaratë të fuqishme… Vazhdoni me leximin e Artisti shqiptaro-amerikan Adem Dalipi vesh shallin e flamurit shqiptar në ceremoninë e diplomimit