Search
Close this search box.

Ronald Nasson, Lider i Respektuar i Shoqatës së Veteranëve Shqiptaro-Amerikanë, Ndërron Jetë në Moshën 91 Vjeçare

Komuniteti Shqiptaro-Amerikan vajton humbjen e Ronald Nasson, një figurë e respektuar dhe kryetar i Shoqatës së Veteranëve Shqiptaro-Amerikanë, i cili ndërroi jetë në moshën 91-vjeçare. I lindur më 8 gusht 1932, në Jamaica Plain nga emigrantët shqiptarë Andrew Nasson dhe Natalie Apostoli, Ronald Nasson u rrit nën ndikimin e kulturës dhe patriotizmit shqiptar. Prindërit e… Vazhdoni me leximin e Ronald Nasson, Lider i Respektuar i Shoqatës së Veteranëve Shqiptaro-Amerikanë, Ndërron Jetë në Moshën 91 Vjeçare