17-vjeçari nga Kosova është rekrutuar nga Forcat Ajrore Amerikane

Jon Musliu ka arritur një sukses të madh duke u kualifikuar si i vetmi kandidat i Kosovës për studime në Akademinë e Forcave Ajrore të Shteteve të Bashkuara. Kjo arritje nuk ndodhi brenda natës, por ishte rezultat i një angazhimi dhe përkushtimi afatgjatë. Jonit në fëmijëri e ka pasur pasionin për aviacionin kur iu bashkua… Vazhdoni me leximin e 17-vjeçari nga Kosova është rekrutuar nga Forcat Ajrore Amerikane