Search
Close this search box.

Dhërmi, Shqipëri: Perla e Fshehur e Evropës

Udhëtarët që kërkojnë një parajsë të fshehur në Evropë kanë zbuluar një fshat bregdetar pak të njohur në Shqipëri që ofron një arratisje si balinezët. Dhërmiu, i cilësuar si “perla e fshehur e Evropës”, është kthyer në një destinacion popullor për udhëtarët aventurierë që kërkojnë resorte luksoze buzë plazhit, bare dhe restorante, peizazhe mahnitëse dhe… Vazhdoni me leximin e Dhërmi, Shqipëri: Perla e Fshehur e Evropës