Search
Close this search box.

Plazhi i Pasqyrave në Shqipëri Kryeson Renditjen Globale për Ujin më të Kaltër

Shpërndaje

Plazhi i Pasqyrave në Shqipëri është njohur për të pasur ujin më të kaltër në botë sipas një studimi të kryer nga CV Villas. Studimi përdori teknika të analizës së ngjyrave, duke përdorur një mjet pikatore ngjyre në imazhe të paedituara nga Google Maps për të krahasuar ngjyrën e ujit me hijen më të kaltër të njohur, YInMn Blue. Kjo analizë vendosi Plazhin e Pasqyrave përpara destinacioneve të njohura si Maldivet, Bora Bora, Kroacia dhe Greqia.

Studimi synoi të identifikonte ujërat më të gjallë dhe më të bukur në botë, duke përpiluar një listë të plazheve popullore dhe vizualisht mbresëlënëse. Rezultatet zbuluan se Plazhi i Pasqyrave i kaloi vendndodhjet bregdetare të famshme të tjera, duke shënuar një njohje të rëndësishme për bukurinë natyrore të Shqipërisë.

Plazhet europiane dominuan renditjet, me destinacione nga Bullgaria, Franca, Mali i Zi dhe Skocia që gjithashtu bënë pjesë në 30-shen e parë. Megjithatë, Greqia ruajti një prani të fortë në listë, duke pretenduar pesë nga dhjetë vendet e para.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Shpërndaje

Numri i lexuesve

Shpërndaje

Support this article

Atlantiku

Author

Read article in English
Related News

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In dapibus mi in augue auctor venenatis.

Të ngjashme