Search
Close this search box.

Vëllezërit Shqiptarë Vendosin Rekord Guinness në Times Square

Shpërndaje

Arnold dhe Artan Balla, dy vëllezër nga Shqipëria, kanë arritur një sukses të jashtëzakonshëm duke vendosur një Rekord të Ri Botëror të Guinness me performancën e tyre të jashtëzakonshme në Times Square, New York. Duke demonstruar aftësitë e tyre të jashtëzakonshme në balancim dhe akrobatikë, vëllezërit Balla kryen një akt të guximshëm të ekuilibrit mbi një cilindër me sytë të mbyllur.

Dyshja arriti të ruajë balancën mbi njëri-tjetrin, të ndarë vetëm nga një cilindër, për një kohë të mahnitshme prej 61.95 sekondash. Kjo arritje i siguroi atyre certifikatën prestigjioze dhe medaljet e Rekordit Botëror të Guinness, duke i dalluar si pionierë në fushën e tyre. Arnold Balla shprehu unicitetin e performancës së tyre duke deklaruar, “Me sytë të mbyllur, ne jemi të parët në botë. Jo vetëm në Shqipëri, por globalisht për të kryer një veprim të tillë. Ne arritëm sepse Rekordet e Guinness janë të ndara në dy kategori. Ata që thyejnë një rekord dhe ata që vendosin një. Dhe pastaj ka të tjerë, si ne Shqiptarët, që vendosim dhe thyejmë rekorde.”

Performanca e tyre në Times Square ishte më shumë se një arritje kombëtare; ishte një mili i rëndësishëm ndërkombëtar që la një shenjë të rëndësishme në skenën botërore të artit rrugor. Natyra emocionale dhe shumë konkurruese e të performuarit në një vend kaq të njohur bëri suksesin e tyre edhe më të veçantë. Arnoldi ndau më tej emocionin e udhëtimit të tyre, duke thënë, “Kjo është një ëndërr, ne jemi në atë rrugë. Nëse dikush më kishte thënë tre vjet më parë, kurrë nuk do ta kisha besuar. Të njihesh në mbarë botën dhe të ndihesh mirë është e mrekullueshme.”

Përtej performancës së tyre rekord-vendosëse, Arnold dhe Artan Balla kanë filluar të bashkëpunojnë me artistë të njohur si 50 Cent, John Legend dhe Usher, duke ndarë skenat dhe duke vënë në pah talentin e tyre në një shkallë të madhe. Udhëtimi i tyre drejt suksesit u nxit nga paraqitja e tyre në America’s Got Talent, ku inkurajimi i producentëve dhe mbështetja e babait të tyre luajti një rol kyç në realizimin e performancës së tyre në Times Square. Me dy vite qëndrimi në New York dhe vazhdimin e përfshirjes së tyre me America’s Got Talent, vëllezërit Balla jo vetëm po shfaqin talentin e tyre, por po jetojnë gjithashtu ëndrrën e tyre, duke provuar se me vendosmëri dhe kreativitet, gjithçka është e mundur.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Shpërndaje

Numri i lexuesve

Shpërndaje

Support this article

Atlantiku

Author

Read article in English
Related News

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In dapibus mi in augue auctor venenatis.

Të ngjashme