Search
Close this search box.

Juristja shqiptaro-amerikane Edit Shkreli kandidon për gjyqtare të Gjykatës Civile në NY

Shpërndaje

Edit Shkreli është një avokate e arrirë shqiptaro-amerikane e cila ka bërë histori duke qenë e para shqiptaro-amerikane në fletën e votimit për gjyqtare të Gjykatës Civile në Nju Jork. Ajo ka pasur një karrierë të suksesshme si avokate dhe ka arritur shumë në këtë fushë dhe më gjerë.

Shkreli aktualisht punon si avokate e asociuar në Gjykatën Supreme të Eddie J. McShan në Nju Jork.

Shkreli mori titullin Juris Doctor në Fakultetin Juridik të Nju Jorkut, duke u diplomuar me rezultate të shkëlqyera në vitin 2011. Suksesin e saj ia vlerëson shkollës së mesme, Saint Barnabas, të cilën e ndoqi si studente krenare shqiptaro-amerikane. Ajo thotë se shkolla i siguroi asaj një mjedis edukues, e inkurajoi në çdo hap dhe i rrënjos një ndjenjë komuniteti dhe shërbimi.

Kandidimi i Shkrelit për gjyqtare të Gjykatës Civile është një arritje e rëndësishme për komunitetin shqiptaro-amerikan në Nju Jork. Ajo përfaqëson ndikimin në rritje të komunitetit shqiptaro-amerikan në profesionin e avokatit dhe në politikë.

Fushata e Shkrelit premton të fokusohet në promovimin e drejtësisë dhe drejtësisë në sistemin ligjor, veçanërisht për komunitetet e pashërbyera. Prejardhja e saj si emigrante dhe shqiptaro-amerikane e bën atë të kualifikuar në mënyrë unike për të sjellë një perspektivë të ndryshme në stol dhe për të mbrojtur të drejtat e të gjithë njerëzve.

Është e rëndësishme të theksohet se data e zgjedhjes për gjyqtare të Gjykatës Civile në Nju Jork, ku ka kandidate Edit Shkrelin, është data 27 qershor 2023. Është një datë vendimtare për komunitetin shqiptaro-amerikan dhe për ata që besojnë në promovimin e drejtësisë dhe drejtësisë në sistemin juridik. Ne inkurajojmë të gjithë të ushtrojnë të drejtën e tyre për të votuar dhe të mbështesin kandidatët si Edit Shkreli, të cilët janë të përkushtuar për të bërë një ndikim pozitiv në komunitetet e tyre./Atlantiku

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Shpërndaje

Numri i lexuesve

Shpërndaje

Support this article

Atlantiku

Author

Read article in English
Related News

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In dapibus mi in augue auctor venenatis.

Të ngjashme