Ushtarët amerikanë i bashkohen Task Forcës Jug: Forcimi i Lidhjeve me Shqipërinë

Shpërndaje

I keni kapur lajmet më të fundit për ushtrinë shqiptare? Ushtarët amerikanë sapo janë bashkuar me një grup të quajtur Task Forca Jug. Ky grup përfshin ushtarë nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia e Veriut. Dhe tani, me miqtë tanë amerikanë në bord, është një ekip i plotë.

Arsyeja pse janë të gjithë bashkë? Një program trajnimi i quajtur Defender23. Ky trajnim i ndihmon të gjithë këta ushtarë të ndryshëm të punojnë më mirë së bashku dhe të jenë gati për çdo gjë. Është një mënyrë e rëndësishme për vendet tona për të ndihmuar njëri-tjetrin dhe për t’i mbajtur të gjithë të sigurt.

Shtimi i ushtarëve amerikanë në këtë grup është një punë e madhe. Ajo tregon se Shtetet e Bashkuara janë të gatshme të punojnë ngushtë me Shqipërinë, Kosovën dhe Maqedoninë e Veriut. Fakti që ata janë atje, duke u stërvitur me ushtarë shqiptarë, është një shenjë e fortë mbështetjeje.

Kjo është gjithashtu një kohë emocionuese për ne shqiptaro-amerikanët. Të shohësh ushtarë nga Shtetet e Bashkuara dhe nga vendi ynë që punojnë krah për krah është një kujtesë e fuqishme e lidhjes midis këtyre dy vendeve që ne i kemi të dashur.

Ne jemi të emocionuar të shohim se si ky ekip, Task Force Jug, do të rritet dhe do të mësojë së bashku. Me këto kombe të bashkuar në Defender23, e ardhmja duket premtuese!/Atlantiku

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Shpërndaje

Numri i lexuesve

Shpërndaje

Support this article

Atlantiku

Author

Read article in English
Related News

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In dapibus mi in augue auctor venenatis.

Të ngjashme