Shoqata Shqiptaro-Amerikane e Ulqinit mbledh 300 mijë dollarë për iniciativa humanitare

Shpërndaje

Shoqata Shqiptaro-Amerikane Ulqini ka ndihmuar me sukses 300,000 dollarë donacione dhe kontribute për nismat e tyre humanitare. Kjo arritje e rëndësishme tregon përkushtimin e tyre për të bashkuar komunitetin përmes ngjarjeve kulturore dhe ofrimin e ndihmës për ata në nevojë, si në nivel lokal në Ulqin dhe kudo ku shqiptarët kanë nevojë për mbështetje.

Që në fillim, misioni i shoqatës ka përfshirë dy qëllime kryesore. Së pari, ata synojnë të bashkojnë komunitetin përmes aktiviteteve dhe nismave kulturore të përfshira. Përveç kësaj, ata operojnë Mëso Shqip, një shkollë prestigjioze ku bashkëpunojnë me shoqata të tjera të njohura si Shoqata “Kraja” dhe “Ana Malit”. Këto partneritete sigurojnë një qasje gjithëpërfshirëse për adresimin e nevojave të komunitetit dhe nxisin një ndjenjë uniteti dhe mbështetjeje mes shqiptaro-amerikanëve.

Transparenca është një vlerë themelore për Shoqatën Shqiptaro-Amerikane të Ulqinit. Nëpërmjet angazhimit aktiv në platforma të ndryshme të mediave sociale, ata kanë mbajtur me zell komunitetin të informuar për aktivitetet e tyre. Ky përkushtim ndaj transparencës nënvizon mirënjohjen e tyre për besimin dhe besimin që komuniteti ka vendosur tek ata.

Iniciativat e shoqatës përputhen me ëndrrat dhe aspiratat e komunitetit të tyre. Duke lehtësuar ngjarjet dhe iniciativat, ata ftojnë komunitetin të marrë pjesë në aktet e vullnetit të mirë dhe dashamirësisë. Komuniteti shqiptaro-amerikan ka shfaqur vazhdimisht një frymë të vërtetë dhe bujare, të etur për të mbështetur anëtarët e tjerë të komunitetit si në nivel lokal ashtu edhe ndërkombëtar. Shoqata krenohet me aftësinë e tyre për të lehtësuar dhe kanalizuar këto përpjekje filantropike për të mirën e të gjithëve.

Shoqata Shqiptaro-Amerikane e Ulqinit i shpreh mirënjohjen më të thellë komunitetit për mbështetjen e palëkundur. Pa besimin dhe mbështetjen e anëtarëve të komunitetit, kjo përpjekje ambicioze nuk do të ishte e mundur. Atlantiku përgëzon shoqatën për suksesin e tyre dhe inkurajon mbështetjen e vazhdueshme për misionin e tyre fisnik.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Shpërndaje

Numri i lexuesve

Shpërndaje

Support this article

Atlantiku

Author

Read article in English
Related News

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In dapibus mi in augue auctor venenatis.

Të ngjashme