Search
Close this search box.

Federata e Futbollit e Kosovës Nis Kampin e Kërkimit të Talenteve në Nju Jork për Futbollistët e Diasporës

Shpërndaje

Federata e Futbollit e Kosovës ka nisur një kamp zbulimi talentesh në Nju Jork, duke synuar futbollistët nga diaspora shqiptare. Kampi, i cili pritet të përfundojë në fund të këtij muaji, ka për qëllim identifikimin e talenteve të larta që mund të bashkohen me ekipet kombëtare të Kosovës në të ardhmen.

Organizuar nga Federata e Futbollit e Kosovës, kampi do të mbahet nën mbikqyrjen e trajnerëve të kombëtareve, duke përfshirë Adil Maliqi (U19), Arbnor Morina (U17) dhe Ilir Nallbani (U15). Fillon më 28 nëntor në Orangeburg, Nju Jork, kampi do të presë futbollistët e lindur në vitet 2005-2007, ndërsa më 29 nëntor, gjeneratat 2008-2009 do të mirëpresen në të njëjtën lokacion.

Aspirantët për pjesëmarrje mund të aplikojnë përmes përfaqësuesit të Federatës së Futbollit të Kosovës për Amerikën, Mars Podvorica, duke përdorur informacionin e kontaktit të dhënë:

Email: FFKselectionsUSA@gmail.com

Numri i Telefonit: +19173926026

Kjo nismë thekson përkushtimin e Kosovës për zgjerimin e bërthamës së talenteve duke u përpjekur të identifikojë potencialin futbollistik në diasporën shqiptare në Shtetet e Bashkuara, duke ofruar një mundësi për futbollistët e rinj të përfaqësojnë Kosovën në skenën ndërkombëtare.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Shpërndaje

Numri i lexuesve

Shpërndaje

Support this article

Atlantiku

Author

Read article in English
Related News

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In dapibus mi in augue auctor venenatis.

Të ngjashme