Search
Close this search box.

Aulonë Nuhiu dhe Fatmir Smani shkëlqejnë në Teatrin Alvin Ailey në Nju Jork

Shpërndaje

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit i Kosovës, Hajrullah Çeku, ka paralajmëruar me krenari arritjet e jashtëzakonshme të balerinëve të Baletit Kombëtar të Kosovës, Aulonë Nuhiu dhe Fatmir Smani, në shfaqjen e tyre mahnitëse në teatrin e njohur “Alvin Ailey American Dance Theatre” në Manhattan. Nju Jork. Kjo arritje e jashtëzakonshme jo vetëm që pasqyron talentin e jashtëzakonshëm brenda komunitetit tonë artistik, por gjithashtu shërben si një testament frymëzues për potencialin e pakufishëm të artistëve tanë.

Suksesi i Aulonë Nuhiut dhe Fatmir Smanit jo vetëm që ka sjellë krenari për Kosovën, por ka shfaqur edhe pasurinë kulturore dhe aftësinë artistike të kombit tonë në skenën globale. Performanca e tyre e jashtëzakonshme në një nga teatrot më prestigjioze të kërcimit në botë është një dëshmi e përkushtimit dhe punës së palodhur të këtyre artistëve të talentuar. Ministri Çeku shpreh admirimin e tij për të arriturat e tyre dhe thekson se si arritjet e tyre shërbejnë si burim motivimi për të gjithë, duke inkurajuar edukimin dhe mbështetjen e talentit në zhvillim të Kosovës në sferën e artit dhe kulturës.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Shpërndaje

Numri i lexuesve

Shpërndaje

Support this article

Atlantiku

Author

Read article in English
Related News

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In dapibus mi in augue auctor venenatis.

Të ngjashme