Search
Close this search box.

Pilotja Shqiptaro-Amerikane Faruza Kallaba Reflekton mbi Misionin Historik të NATO-s për Çlirimin e Kosovës

E lindur në Damask të Sirisë, më 3 nëntor 1956, nga një baba shqiptar, Haki Kallaba, dhe një nënë ukrainase, Ana Senkiewicz, historia e jetës së Faruza Kallabës është një histori rezistence, guximi dhe përkushtimi. Familja Kallaba u zhvendos nga Siria dhe u vendos në Çikago, SHBA, ku Faruza u rrit dhe vazhdon të jetojë… Vazhdoni me leximin e Pilotja Shqiptaro-Amerikane Faruza Kallaba Reflekton mbi Misionin Historik të NATO-s për Çlirimin e Kosovës