Search
Close this search box.

Perspektiva e Kozmologes Shqiptaro-Amerikane Laura Mersini-Houghton mbi Shkencën dhe Besimin

Në një bisedë të shkencës dhe filozofisë, fizikantja shqiptaro-amerikane Laura Mersini-Houghton hedh dritë mbi marrëdhënien enigmatike midis kozmosit dhe besimeve tona. Fjalimi i saj i fundit, “A është Universi Teologjikisht i Paqartë?” thellon në vallezimin e ndërlikuar midis besimit dhe shkencës, një temë që rezonon thellë me komunitetin shqiptaro-amerikan. Mersini-Houghton, një figurë kryesore në kozmologji,… Vazhdoni me leximin e Perspektiva e Kozmologes Shqiptaro-Amerikane Laura Mersini-Houghton mbi Shkencën dhe Besimin