Search
Close this search box.

Admir Molla përfundon udhëtimin e tij si anëtar i Eagleton në Senatin e Shteteve të Bashkuara

Shpërndaje

Admir Molla, një anëtar i Eagleton, së fundmi përfundoi mandatin e tij në Senatin e Shteteve të Bashkuara. Duke ndarë mendimet e tij për këtë rrugëtim, ai shprehu mirënjohjen për përvojën dhe reflektoi mbi sfidat me të cilat u përball.

Në një postim në rrjetet e tij sociale, Molla tha: “Koha ime në Senatin e Shteteve të Bashkuara si anëtar i Eagleton ka përfunduar zyrtarisht. Ishte një udhëtim i hidhur, por unë jam mirënjohës për përvojën”.

Pavarësisht përballjes me sfida në një institucion që mund të jetë ekskluziv dhe të ndikojë drejtpërdrejt individë me prejardhje të ndryshme si ai, Molla zgjodhi të ngulmojë dhe të bëjë që zëri i tij të dëgjohet. Ai theksoi rëndësinë e të qëndruarit besnik ndaj vlerave thelbësore dhe të vazhdimit të ecjes përpara.

“Ishte një vendim i vështirë, por jam krenar që kam këmbëngulur dhe kam mbrojtur besimet e mia. Kjo përvojë më ka mësuar rëndësinë e zënës së hapësirave si këto, duke qëndruar besnike ndaj vlerave tona thelbësore dhe duke vazhduar të ecim përpara, një ditë në një kohë.” ai shtoi.

Molla theksoi gjithashtu rëndësinë e njerëzve me prejardhje të ndryshme që zënë role të tilla dhe kujtojnë rrënjët e tyre. Ai tha, “Ndërsa i kuptoj dhe respektoj ata që zgjedhin të mos angazhohen në këto institucione, besoj se është e rëndësishme që njerëzit me prejardhje të ndryshme të përfundojnë në këto role dhe të kujtojnë se nga kanë ardhur. Ne duhet t’u qëndrojmë besnikë vlerave tona dhe jo komprometojini ato për hir të përfitimit personal”.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Shpërndaje

Numri i lexuesve

Shpërndaje

Support this article

Atlantiku

Author

Read article in English
Related News

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In dapibus mi in augue auctor venenatis.

Të ngjashme