Search
Close this search box.

Zgjidhni Edit Shkrelin si Gjyqtaren Tuaj të Gjykatës Civile – Thirrje për Shqiptaro-Amerikanët në Bronx

Shpërndaje

Kandidate nga Partia Demokratike, Edit Shkreli është në listën e votimit për Gjykatën Civile të New Yorkut në Qarkun e Parë të Bronx për zgjedhjet e veçanta të përgjithshme që do të mbahen së shpejti. Shkreli, e cila siguroi kandidaturën e saj pas parazgjedhjeve demokratike më 27 qershor 2023, është një avokate shqiptaro-amerikane e shquar dhe e para shqiptare në New York që kandidon për këtë pozicion.

Shkreli është kandidate në një zgjedhje të veçantë për të mbushur një nga dy vendet vakante në Gjykatën Civile të New Yorkut, Qarku i Bronx. Së bashku me Carol Malcolm, Shkreli është në garë për pozicionin e gjyqtarit më 7 nëntor 2023.

Ndërsa zgjedhjet po afrohen, votuesit shqiptarë në Bronx kujtohen për rëndësinë e votës së tyre, e cila ka potencialin të sjellë një profesioniste të shquar të drejtësisë shqiptare në një rol kyç brenda komunitetit. Me ditët e votimit që përfshijnë fundjavën dhe të hënën para Ditës së Zgjedhjeve, votuesit kanë mundësi të mjaftueshme të marrin pjesë sipas përshtatshmërisë së tyre.

Komuniteti shqiptar është i nxitur të mbështesë Edit Shkrelin të martën, më 7 nëntor 2023. Çdo votë është jetike, dhe pjesëmarrja kolektive mund të sjellë ndryshime me kuptim të thellë.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Shpërndaje

Numri i lexuesve

Shpërndaje

Support this article

Atlantiku

Author

Read article in English
Related News

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In dapibus mi in augue auctor venenatis.

Të ngjashme