Search
Close this search box.

Studentët shqiptarë nisin shkëmbimin kulturor në SHBA

Shpërndaje

Dymbëdhjetë studentë të jashtëzakonshëm shqiptarë do të përjetojnë një aventurë që do të ndryshojë jetën teksa marrin pjesë në Programin e Shkëmbimit dhe Studimit të Rinisë Kennedy Lugar (YES) në Shtetet e Bashkuara. Këta nxënës të shkollave të mesme do të kalojnë një vit akademik duke jetuar me familjet pritëse amerikane, duke ndjekur shkollat e mesme në SHBA dhe duke u zhytur në kulturën amerikane.

Programi YES jo vetëm që ofron një shans për të mësuar rreth arsimit amerikan, por gjithashtu ofron një mundësi për shkëmbim kulturor. Ndërsa këta studentë ndajnë trashëgiminë e tyre shqiptare, ata do të fitojnë gjithashtu njohuri për jetën amerikane, duke nxitur mirëkuptimin dhe vlerësimin e ndërsjellë.

Për ata që janë frymëzuar nga udhëtimi i tyre, aplikimet për Programin YES 2024-25 janë të hapura deri më 24 tetor. Nëse jeni një nxënës i shkollës së mesme që kërkon një aventurë transformuese dhe lidhje ndërkulturore, shfrytëzojeni mundësinë. Aplikoni tani përmes faqes zyrtare të internetit dhe hyni në një botë rritjeje dhe miqësie që nuk njeh kufij.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Shpërndaje

Numri i lexuesve

Shpërndaje

Support this article

Atlantiku

Author

Read article in English
Related News

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In dapibus mi in augue auctor venenatis.

Të ngjashme