Search
Close this search box.

Ambasadorët e Shqipërisë dhe Kosovës forcojnë lidhjet në Uashington, D.C

Shpërndaje

Ambasadori i Shqipërisë në Shtetet e Bashkuara, Ervin Bushati dhe ai i Kosovës, Ilir Dugolli, u mblodhën së fundmi për një takim vëllazëror në Uashington, D.C. Ky takim diplomatik u karakterizua nga ngrohtësi dhe miqësi, duke theksuar marrëdhëniet e ngushta mes dy kombeve fqinje. Gjatë diskutimeve të tyre, të dy ambasadorët shprehën mirënjohjen për pritjen e ngrohtë dhe rikonfirmuan angazhimin e tyre për përpjekjet e përbashkëta në nismat dhe misionet e përbashkëta.

Flamujt e Shqipërisë, Kosovës dhe Shteteve të Bashkuara të shfaqura dukshëm gjatë takimit simbolizonin unitetin e qëllimit midis këtyre kombeve. Ky takim shërben si një kujtesë prekëse e lidhjeve të qëndrueshme, afiniteteve kulturore dhe aspiratave të përbashkëta që bashkojnë Shqipërinë dhe Kosovën ndërsa punojnë së bashku për të forcuar praninë e tyre diplomatike dhe për të arritur objektivat e tyre ndërkombëtare.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Shpërndaje

Numri i lexuesve

Shpërndaje

Support this article

Atlantiku

Author

Read article in English
Related News

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In dapibus mi in augue auctor venenatis.

Të ngjashme